No Comments

 

Avui dia, les empreses destinen una gran quantitat d'esforços a consolidar la seva presència en Internet per a així destacar sobre els seus competidors. Una tasca que resulta àrdua i difícil donades les característiques de l'ecosistema digital; en constant canvi i evolució. I les organitzacions que no aconsegueixen adaptar-se a temps, corren el risc de perdre terreny i quedar-se enrere.

Una consultoria especialitzada en màrqueting i estratègia digital t'ajudarà en aquesta labor atacant quatre pilars fonamentals:

  1. Recerca
  2. Adaptació
  3. Acceleració
  4. Innovació

Quan el fenomen de la digitalització avança a tot el món a un ritme tan desbocat i vertiginós, la pregunta és: Està la teva empresa preparada per a poder pugnar en aquest nou terreny de joc?

 

 

Situació Actual

L'entorn digital pot resultar aclaparador per la seva diversitat; noves tecnologies, canals de comunicació i vendes, eines, xarxes socials, etc., i en moltes ocasions les capacitats organitzatives i d'adaptació de les empreses es veuen superades.

Segons diversos estudis, prop del 60% de les empreses d'aquest país encara no compten amb una estratègia digital clara i definida, i per norma general, els esculls en el procés de transformació digital acostumen a ser els següents:

1. Mentalitat conservadora poc propicia als canvis.2. La inversió digital no destaca en el pressupost.
3. Falta de competències digitals dins de l'empresa.
4. Cada empresa necessita un projecte a mesura.


En el sector industrial encara hi ha molt de camí a recórrer i la qüestió radica en la voluntat d'adaptar-se a aquest nou ecosistema.

Com et pot ajudar una consultoria externa?

Una consultoria de Màrqueting i estratègia digital té la funció d'assistir a les empreses a pensar i actuar utilitzant la clau digital, comprenent diversos camps dins de l'organització; vendes, comunicació, estructura, serveis als clients, etc.

Una mica més enrere hem parlat sobre els 4 àmbits on una consultoria de màrqueting digital aporta valor; i explicat amb més detall seria:

1. Reconèixer els camins digitals més convenients i adaptar-los a l'empresa per a aportar solucions al seu negoci.
2. Implementar tals solucions de forma eficient en concordança amb els objectius de l'empresa.
3. Identificar noves oportunitats i models d'innovació en l'àmbit digital.
4. Assistir amb una visió externa i assessorar i acompanyar l'empresa en el procés d'una transformació digital adaptada a les seves necessitats.

Parlem sobre el teu cas?

Beneficis d'una consultoria externa

Estalviar temps i diners.
Actualització de tendències, eines i models.
Creació i desenvolupament més fluid de l'estratègia.
Adquisició de competències digitals per a l'equip intern de l'empresa.
Coneixements, experiència i Know-how.
Percepció exterior, imparcial i objectiva.

Des de Start-Ascent treballem colze a colze amb l'empresa, investigant, accelerant, innovant i adaptant-la, amb una comunicació i coaching estratègic constant.

 

Quin és el nostre perfil?

El nostre equip de consultors és àmpliament multidisciplinari, amb un perfil estratègic analític i tècnic, en constant renovació; capaç de cobrir les diverses disciplines en cada àrea per a garantir un servei integral de garanties.

Des de Start-Ascent som conscients que el factor diferencial d'una consultoria de Marketind Digital resideix en la complicitat i col·laboració entre consultor i empresa. Ens satisfà donar suport i assistir empreses perquè creixin en el món digital i aconsegueixin assolir els seus objectius.

Vols més informació?

Sol.licita el teu pressupost personalitzat segons les teves necessitats.

Subscribe to our newsletter!